Wednesday, October 16, 2024
Home » Τρεμιθούσα προς Τάλα: Έκλεισαν κομμάτι του δρόμου που υπέστη καθίζηση

Τρεμιθούσα προς Τάλα: Έκλεισαν κομμάτι του δρόμου που υπέστη καθίζηση

0 comments

Σε έργα αποκατάστασης της ζημιάς που προκλήθηκε στον κεντρικό δρόμο της Τρεμιθούσας προς την Τάλα και Μονή Αγίου Νεοφύτου, προχωρούν τις μέρες αυτές οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες.

Η καθίζηση του οδοστρώματος σε σημείο του δρόμου, παρά το δημοτικό σχολείο Τρεμιθούσας, αντιμετωπίζεται κατά προτεραιότητα, σύμφωνα με τους αρμόδιους, τόσο επειδή από μόνη της η ζημιά στο οδόστρωμα εγκυμονεί κινδύνους για τους διερχόμενους από το σημείο, όσο και επειδή το συγκεκριμένο σημείο είναι κυκλοφοριακά πολυσύχναστο, αφού βρίσκεται στην κύρια οδό που οδηγεί προς τον Άγιο Νεόφυτο, αλλά και τον κύριο δρόμο Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς.

Διαρκούντων των έργων, το συγκεκριμένο σημείο έχει σηματοδοτηθεί, ενώ πλέον η διέλευση των οχημάτων από και προς την Μονή Αγίου Νεοφύτου γίνεται μέσω παράκαμψης από το κέντρο του χωριού Τρεμιθούσα, αφού το κομμάτι της κεντρικής λεωφόρου από το ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Μεσόγης και για ένα περίπου χιλιόμετρο έχει κλείσει εντελώς για την τροχαία κίνηση.

Οι αρχές έχουν προχωρήσει σε σηματοδότηση των παρακάμψεων μέσω της κοινότητας για την μετάβαση των αυτοκινητιστών προς και από την Τάλα και τον Άγιο Νεόφυτο.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More