Thursday, September 19, 2024
Home » Το μοναδικό ηλιοβασίλεμα του Αγίου Γεωργίου Πέγειας, ζωντανό ανά την υφήλιο μέσω κάμερας

Το μοναδικό ηλιοβασίλεμα του Αγίου Γεωργίου Πέγειας, ζωντανό ανά την υφήλιο μέσω κάμερας

0 comments

Το πολυτελές νέο ξενοδοχείο Cap St Georges Hotel & Resort, στον ειδυλλιακό Άγιο Γεώργιο Πέγειας, λειτουργεί από το περασμένο καλοκαίρι, την μοναδική στην Κύπρο, ζωντανή κάμερα συνεχούς ροής (livestream camera) που καταγράφει την εκπληκτική ομορφιά του καθημερινού ηλιοβασιλέματος στην περιοχή του.

Ήδη, την πρώτη αυτή χρονιά της λειτουργίας της, η μοναδική ανά την Κύπρο κάμερα καταγράφει, εκτός του ηλιοβασιλέματος, και πολύ ψηλές πτήσεις επισκεψιμότητας από εκατοντάδες άτομα καθημερινώς. Ειδικά την περίοδο αυτή, που οι καλοκαιρινές συνθήκες είναι στο φόρτε τους, η κάμερα έχει καταστεί περιζήτητη διεθνώς για να απολαύσουν όπου και αν βρίσκονται οι χρήστες της το μοναδικό ηλιοβασίλεμα του Αγίου Γεωργίου Πέγειας.

Η ζωντανή κάμερα, που εγκαταστάθηκε από την ομάδα του Cap St Georges, προσφέρει στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να βιώσουν τα χρώματα και τα σχήματα του ηλιοβασιλέματος που κόβουν την ανάσα καθώς βυθίζεται κάτω από τον ορίζοντα σε πραγματικό χρόνο. Αυτή η ζωντανή κάμερα παρέχει μια απαράμιλλη ευκαιρία στο κοινό να βιώσει την ομορφιά του ηλιοβασιλέματος στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας από την άνεση του σπιτιού του.

Το ηλιοβασίλεμα στο Cap St Georges είναι μια πραγματικά μαγευτική εμπειρία και η ομάδα του Cap St Georges κατάφερε να το μεταφέρει σε όλο τον κόσμο μέσω αυτής της ζωντανής κάμερας.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More