Friday, September 20, 2024
Home » Τον σταμάτησαν για έλεγχο και έδειξε πλαστή ταυτότητα – Σύλληψη 29χρονου

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και έδειξε πλαστή ταυτότητα – Σύλληψη 29χρονου

0 comments

Στη σύλληψη 29χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πλαστοπροσωπίας και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας .

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου γύρω στις 10 χθες βράδυ μέλος της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου ανέκοψε στην οδό Κάνιγγος στην Πάφο ένα πρόσωπο για έλεγχο. Το πρόσωπο αυτό δεν είχε οποιαδήποτε στοιχεία που να αποδεικνύουν την ταυτότητα του, ωστόσο έδωσε κάποια στοιχεία στον αστυνομικό.

Από έλεγχο που ακολούθησε, είπε ο κ. Νικολάου, διαπιστώθηκε ότι φωτογραφία του προσώπου που παρουσίασε για σκοπούς ταυτοποίησης δεν έμοιαζε με τον ίδιο.

Ανακρινόμενο το πρόσωπο αυτό φέρεται ναπαραδέχτηκε πως διαμένει παράνομα στην Δημοκρατία από τις 29.6.22 ενώ ανέφερε πως είναι Ινδός ηλικίας 29 ετών.

Στην συνέχεια αυτός συνελήφθη για τα αδικήματα της πλαστοπροσωπίας και της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας και τέθηκε υπό κράτηση.

ΚΥΠΕ

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More