Sunday, September 8, 2024
Home » ΤΟΜ Πάφου μόνο για Παφίτες – Στοπ στις εξετάσεις υποψηφίων άλλων επαρχιών

ΤΟΜ Πάφου μόνο για Παφίτες – Στοπ στις εξετάσεις υποψηφίων άλλων επαρχιών

0 comments

Από την ερχόμενη Δευτέρα, 15 Ιουλίου, εξετάσεις υποψηφίων οδηγών για έκδοση άδειας οδηγού θα γίνονται στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών Πάφου μόνο για άτομα που με αποδείξεις είναι κάτοικοι Πάφου.

Αυτό ανακοινώνεται με χθεσινή εγκύκλιο του Διευθυντή του Τμήματος, σε μια προσπάθεια όπως επισημαίνεται να αντιμετωπισθεί ο αυξημένος όγκος εργασίας και οι καθυστερήσεις που καταγράφονται στις διαδικασίες του ΤΟΜ Πάφου λόγω της ελλειπούς στελέχωσης. Η διαπίστωση ότι πολλοί υποψήφιοι οδηγοί από άλλες επαρχίες μεταβαίνουν στην Πάφο για την εξέταση προκειμένου να λάβουν γρηγορότερα ραντεβού, επειδή έτσι εξυπηρετούνται σχολές οδηγών άλλων επαρχιών, ή και επειδή στο παρελθόν επικρατούσαν αθέμιτες πρακτικές που έδιναν πλεονέκτημα στους εξεταζόμενους στην Πάφο, κρίθηκε ότι έλαβαν σοβαρές διαστάσεις με αποτέλεσμα να υπερφορτώνουν τις ήδη αργές διαδικασίες στο τμήμα της Πάφου που πάσχει από υποστελέχωση.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, από την ερχόμενη Δευτέρα η εξέταση υποψηφίων κανονικής άδειας οδηγού στην επαρχία Πάφου, θα γίνεται μόνο για άτομα που διαμένουν στην εν λόγω επαρχία. Για τον σκοπό αυτό, τονίζεται, πριν την εξέταση θα ελέγχεται η διεύθυνση διαμονής και στην περίπτωση που αυτή είναι εκτός επαρχίας Πάφου, η εξέταση θα ακυρώνεται και θα επεξηγείται στον υποψήφιο ότι θα πρέπει να απευθυνθεί στο αρμόδιο τμήμα της επαρχίας του.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More