Thursday, September 19, 2024
Home » Την αντιμισθία του για τις ανάγκες πολύτεκνων οικογενειών της Πάφου παραχώρησε ο Αλέξανδρος Jiang

Την αντιμισθία του για τις ανάγκες πολύτεκνων οικογενειών της Πάφου παραχώρησε ο Αλέξανδρος Jiang

0 comments

Το σύνολο της αντιμισθίας του ως δημοτικός σύμβουλος Πάφου, που ανέργεται στα 644 ευρώ περίπου, παραχώρησε στην Οργάνωση Πολυτέκνων Πάφου ο δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ, Αλέξανδρος Jiang.

Ο πολιτογραφημένος Κύπριος και βαπτισμένος Χριστιανός Ορθόδοξος Κινέζος κάτοικος Πάφου, υλοποιεί με τον τρόπο αυτό την προεκλογική δέσμευση που είχε αναλάβει να παραχωρεί την μηνιαία αντιμισθία του για την στήριξη κοινωνικών συνόλων και ατόμων της πόλης που έχουν ανάγκη οικονομική βοήθεια.

Ο Αλέξανδρος Jiang επισκέφθηκε χθες τα γραφεία της Οργάνωσης και παρέδωσε την αντιμισθία του η οποία θα διανεμηθεί υπό μορφή δωροκουπονιών σε 10 πολύτεκνες οικογένειες της Πάφου για ικανοποίηση βασικών αναγκών τους.

Μιλώντας στον «Φ» ο δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ στον Δήμο Πάφου τόνισε ότι αρχής γενομένης από τον μήνα αυτό κάνει πράξη όσα υποσχέθηκε προεκλογικά, για οικονομική στήριξη συμπολιτών του που έχουν ανάγκες.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More