Tuesday, September 17, 2024
Home » Την ανάπτυξη των σχέσεων Ινδίας – Πάφου συζήτησε ο Πρέσβης της χώρας με το ΕΒΕ

Την ανάπτυξη των σχέσεων Ινδίας – Πάφου συζήτησε ο Πρέσβης της χώρας με το ΕΒΕ

0 comments

Η ανάπτυξη των σχέσεων της Πάφου με την Ινδία σε θέματα τουρισμού και επιχειρηματικών ανταλλαγών, ήταν στο επίκεντρο της επίσκεψης του Πρέσβη της Ινδίας στο ΕΒΕ Πάφου. Ο Πρέσβης, Shri Manish, συναντήθηκε με την ηγεσία του Επιμελητηρίου και είχαν συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Από πλευράς ΕΒΕ Πάφου στη σύσκεψη παρακάθησαν ο πρόεδρος, Γιώργος Mάης, ο αντιπρόεδρος, Χρύσης Χρυσάνθου, ο επίτιμος Γραμματέας του Επιμελητηρίου, Λευτέρης Αριστοδήμου, το μέλος του ΔΣ, Ανδρέας Παπαντωνίου και ο Διευθυντής του Επιμελητήριου Μαρίνος Στυλιανού.

Γιώργος Μάης και Shri Manish συζήτησαν για την εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και για τις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ της επιχειρηματικής κοινότητας της Πάφου και της επιχειρηματικής κοινότητας της Ινδίας, μιας χώρας με πληθυσμό 1.4 δισεκατομμύρια κατοίκους.

Τόνισαν την ανάγκη συνεργασίας των δύο χωρών σε θέματα τουρισμού καθώς και επενδύσεων, τόσο στη ξενοδοχειακή βιομηχανία όσο και στον τομέα της έρευνας και καινοτομίας. Παράλληλα τονίστηκε η ανάγκη ενίσχυσης των επιχειρηματικών και εμπορικών σχέσεων των δύο πλευρών.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More