Tuesday, September 17, 2024
Home » Στο Μακάρειο Νοσοκομείο 4χρονος – Έπεσε σε πισίνα

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο 4χρονος – Έπεσε σε πισίνα

0 comments

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσυλεύεται τετράχρονο αγοράκι από τη Ρωσία το οποίο έπεσε σε πισίνα τουριστικής έπαυλης στην Πάφο όπου η οικογένεια περνά τις διακοπές της.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαππή, το παιδάκι έπαιζε σε κάποια στιγμή έξω από την πισίνα της έπαυλης στην περιοχή Χα Ποτάμι, στα Κούκλια, οπότε και αφού διέλαθε της προσοχής των γονιών του που βρίσκονταν εκεί, έπεσε στο νερό.

Οι γονείς, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, αντέδρασαν άμεσα και έβγαλαν το παιδάκι από την πισίνα και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες , ενώ ακολούθως το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Πάφου για περίθαλψη. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ωστόσο ότι η κατάσταση του μικρού ήταν σοβαρή και κρινόταν επιβεβλημένη η μεταφορά του στο Μακάρειο για εξειδικευμένη θεραπεία. Ο τετράχρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία για περαιτέρω νοσηλεία και η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, είναι σταθερή και παρουσιάζει βελτίωση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών συνεχίζει τις εξετάσεις για τα γεγονότα.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More