Monday, September 9, 2024
Home » Στην εντατική 27χρονη μετά από ατύχημα με τετράτροχη

Στην εντατική 27χρονη μετά από ατύχημα με τετράτροχη

0 comments

Ο σοβαρός τραυματισμός μια τουρίστριας από τη Γερμανία, ηλικίας 27 ετών είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε χθες στην επαρχία Πάφου, και συγκεκριμένα στο Νέο Χωρίο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, η 27χρονη οδηγούσε τετράτροχη μοτοσυκλέτα ενοικιάσεως στις 17:00 στην οδό Ακάμαντος στο Νέο Χωριό Πάφου με συνεπιβάτιδα ομοεθνή της ηλικίας 28 ετών, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο της μηχανής που εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ακολούθως ανατράπηκε σε παρακείμενο αυλάκι δίπλα στον δρόμο.

Από τη σύγκρουση οι δυο γυναίκες τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν αρχικά με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Από τις ιατρικές εξετάσεις που ακολούθησαν, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, διαπιστώθηκε πως η οδηγός της τετράτροχης έφερε τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός της με σοβαρότερο ένα στον πνευμονοθώρακα, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η παραμονή της για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΚΥΠΕ

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More