Thursday, September 19, 2024
Home » Πρώτη συνεδρία σήμερα για τον ΕΟΑ Πάφου

Πρώτη συνεδρία σήμερα για τον ΕΟΑ Πάφου

0 comments

Συνέρχεται το απόγευμα στον πολυχώρο Αττικόν, στο κέντρο της Πάφου, το νέο ΔΣ του ΕΟΑ Πάφου υπό την προεδρία του προέδρου του, Χαράλαμπου Πιττοκοπίτη. Στην συνεδρία θα εκλέγουν οι δυο αντιπρόεδροι του οργανισμού, ένας προερχόμενος από τους δήμους και ένας από τις κοινότητες.

Τον πρώτο πρόεδρο τουΕΟΑ Πάφου θα πλαισιώνει 16μελές ΔΣ, στο οποίο μετέχουν οι τέσσερεις Δήμαρχοι των Δήμων της επαρχίας Πάφου, άλλοι πέντε δημοτικοί σύμβουλοι από τον Δήμο Πάφου, ένας δημοτικός σύμβουλος από τον Δήμο Ανατολικής Πάφου και έξι εκλελεγμένοι από τις κοινότητες της Πάφου.

Ειδικότερα, βάσει των αποφάσεων που λήφθηκαν, από τον Δήμο Πάφου θα μετέχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΔΗΣΥ Νίνα Γκαραγκλίδου και Γιώργος Δημητριάδης, ο Κώστας Διπλαρος από το ΑΚΕΛ, ο Γιάννης Κουλουντής από το ΔΗΚΟ και ο Παναγιώτης Βορκάς από την ΕΔΕΚ.

Από τον δήμο Ανατολικής Πάφου θα μετέχει ένα μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παλαρής.

Όπως είναι γνωστό ο οργανισμός θα χειρίζεται τα θέματα ανάπτυξης της επαρχίας Πάφου, μέσω της έκδοσης πολεοδομικών και αδειών οικοδομής, της υδατοπρομήθειας, των σκυβάλων και των λυμάτων.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More