Monday, September 16, 2024
Home » Προσέφυγε στο Εκλογοδικείο ζητώντας επανακαταμέτρηση ψήφων ο Κώστας Κωνσταντίνου

Προσέφυγε στο Εκλογοδικείο ζητώντας επανακαταμέτρηση ψήφων ο Κώστας Κωνσταντίνου

0 comments

Την τελευταία ημέρα που προέβλεπε η νομοθεσία για υποβολή ενστάσεων ως προς τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, δηλαδή την 9η Αυγούστου, ο τότε υποψήφιος για την προεδρία του νεοσύστατου Επαρχιακού Οργανισμού ΑυτοδιοίκησηςΠάφου, Κώστας Κωνσταντίνου, υπέβαλε ένσταση κατά του αποτελέσματος.

Όπως είναι γνωστό ο επί δεκαετίες βουλευτής Πάφου του ΔΗΣΥ έχασε την μάχη της 9ης Ιουνίου για μόλις 38 ψήφους από τον Χαράλαμπο Πιττοκοπίτη, σε ένα από τα θρίλερ της νύχτας των εκλογών. Ο κ. Κωνσταντίνουζητά πλέον την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων, θεωρώντας ότι καταμετρήθηκαν λάθος αριθμός καλπών που επηρέασαν το αποτέλεσμα.

Ο νέος πρόεδρος του ΕΟΑ Πάφου, Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης είχε λάβει ποσοστό 41.9% και 17965 ψήφους, έναντι 41.8% και 17927 ψήφους του Κώστα Κωνσταντίνου. Την προεδρία του ΕΟΑ Πάφου διεκδίκησε και ο Μάριος Τσέλεπος που έλαβε τελικά ποσοστό 16,3% και 6973 ψήφους.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More