Friday, September 20, 2024
Home » Πρεμιέρα του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Πάφου

Πρεμιέρα του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Πάφου

0 comments

Πραγματοποιήθηκε απόψε στον πολυχώρο Παλιά Ηλεκτρική στην Πάφο η πρώτη συνεδρία του νέου Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Πάφου. Ο πρόεδρος του νέου οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Πάμπος Πιττοκοπίτης, ανέλυσε το πλάνο και το όραμα για την πορεία του νέου φορέα και τα όσα θα προσφέρει για την ανάπτυξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την ευημερία των πολιτών της επαρχίας.

Στο επίκεντρο μου θα είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, η προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης και η ανάδειξη των μοναδικών χαρακτηριστικών και των πλεονεκτημάτων της επαρχίας Πάφου, επεσήμανε. Ο κ. Πιττοκοπίτης έδωσε στις προγραμματικές του δηλώσεις ιδιαίτερη έμφαση και στο θέμα της οικονομικής διαχείρισης, κάνοντας λόγο για απόλυτη ανάγκη διαφάνειας στη διαχείριση πόρων.

« Ύψιστη προτεραιότητα μου θα είναι η βελτίωση της ζωής των κατοίκων της επαρχίας Πάφου, με την επίλυση των προβλημάτων που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του ΕΟΑ, καθώς και την προώθηση καινοτόμων πρακτικών για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής», ανέφερε. « Θα καταργήσουμε τις πολύπλοκες διαδικασίες και την έλλειψη αμεσότητας στην εξυπηρέτηση του πολίτη και θα προωθήσουμε την πολιτική απάντησης κάθε αιτήματος που υποβάλλεται σε μας, σε χρονικό διάστημα ενός μηνός».

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More