Saturday, October 5, 2024
Home » Πραγματοποιήθηκε η 14η Τελετή Αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος

Πραγματοποιήθηκε η 14η Τελετή Αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος

0 comments

Στην παρουσία τηςΠροέδρου της Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, τηςΥπουργού Παιδείας, Αθηνάς Μιχαηλίδου, ακαδημαικών αρχών και εκπροσώπων των αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορέων και οργανώσεων της Πάφου, πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα χθες βράδυ στο ξενοδοχείο Coral Beach η 14η Τελετή Αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος.

Σε χαιρετισμούς τους στην τελετή τόσο η Πρόεδρος της Βουλής, όσο και ο πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, Γιώργος Λεπτός, τόνισαν ιδιαίτερα τον ρόλο που πλέον διαδρματίζει στα ακαδημαικά, αλλά και κοινωνικά πράγματα του τόπου το Νεάπολις, το πρώτο ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Πάφου.

Επεσήμαναν την έμφαση στην υψηλή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση που αναγνωρίζεται πλέον και εκτός Κύπρου, την διεθνή επιστημονική αναγνώριση του, αλλά και την επιτυχή διασύνδεση του ιδρύματος και των αποφοίτων του με τα αντίστοιχα επαγγελματικά πεδία.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More