Friday, September 20, 2024
Home » Πάφος: Συνεχίζεται Σεπτέμβριο και Οκτώβριο η… εισβολή επισκεπτών

Πάφος: Συνεχίζεται Σεπτέμβριο και Οκτώβριο η… εισβολή επισκεπτών

0 comments

Αν και ημερολογιακά μπήκαμε στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, οι προκρατήσεις, τα μηνύματα από τους μεγάλους tour operators και το ενδιαφέρον ταξιδιωτών ανά την Ευρώπη για διακοπές στην Πάφο, δημιουργούν πλέον τη βεβαιότητα ότι οι πολύ υψηλή επισκεψιμότητα του τελευταίου τριμήνου θα συνεχισθεί αμείωτη και το πρώτο δίμηνο, τουλάχιστον, του φθινοπώρου.

Οιπληρότητες που καταγράφονται στις τουριστικές μονάδες, οι κρατήσεις που είναι ήδη επιβεβαιωμένες για τον μήνα αυτό, αλλά και τα μηνύματα από τους μεγάλους τουριστικούς πράκτορες του Ηνωμένου Βασιλείου κυρίως, δίνουν το στίγμα ενός διμήνου που θα αποτελεί την προέκταση της πολύ καλής θερινής περιόδου που βιώνουμε και φέτος.

Τα πράγματα, τόνισαν ξενοδοχειακοί παράγοντες χθες στον «Φ», καθίστανται ακόμη πιο αισιόδοξα για την Πάφο αφού πλέον στην εξίσωση έχει μπει για τα καλά και το στοιχείο του ντόπιου τουρισμού. Η ανάδειξη της Πάφου τα τελευταία χρόνια σε σημαντικό προορισμό και για τους ντόπιους παραθεριστές, έχει ως αποτέλεσμα ολοένα και περισσότερο κόσμο στην περιοχή, ανεβάζοντας τον τζίρο των επιχειρήσεων, αλλά κυρίως και τις προσδοκίες για την υλοποίηση της στόχευσης των ιθυνόντων της τουριστικής βιομηχανίας για μετατροπή της Πάφου σε ολόχρονο προορισμό.

Αντίστοιχα σημαντική με την κίνηση στα ξενοδοχεία και άλλα τουριστικά καταλύματα, προβλέπεται τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο και η κίνηση στα κέντρα αναψυχής, της πόλης, στα οποία ήδη η κίνηση είναι σε πολύ καλά επίπεδα, σύμφωνα με επιχειρηματίες της παραλιακής περιοχής.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More