Friday, September 20, 2024
Home » Πάφος: Ολοκληρώνεται η εκστρατεία προσέλκυσης εγχώριου τουρισμού

Πάφος: Ολοκληρώνεται η εκστρατεία προσέλκυσης εγχώριου τουρισμού

0 comments

Η παγκύπρια εκστρατεία προώθησης της τουριστικής Πάφου από την ΕΤΑΠ, ολοκληρώνεται πλέον. Έτυχε στήριξης από το Υφυπουργείο Τουρισμού, κάλυψε ολόκληρη την επαρχία Πάφου, περιλάμβανε οργανωμένη εντατική εκστρατεία από τον Μάϊο και ολοκληρώνεται επισήμως σήμερα.

Η Πάφος, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρείας, προσδοκεί όπως κάθε χρόνο με τις παράλληλες προσπάθειες των επαγγελματιών του τουρισμού αλλά και του Υφυπουργείου Τουρισμού να συνεχίσει να βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των μονίμων κατοίκων Κύπρου για διακοπές εντός του νησιού.

Βάσει των μηνυμάτων της εκστρατείας, η Πάφος καλεί τους κατοίκους της Κύπρου να επισκεφτούν την κοσμοπολίτικη αυτή περιοχή, την πανέμορφη ύπαιθρο, τον Ακάμα και τα χωριά της Λαόνας, την πανέμορφη ακτογραμμή από Πέγεια, Νέο Xωριό, Λατσί Αργάκα, μέχρι και τον Πωμό, να ζήσουν στην μαγευτικές στιγμές, να εξερευνήσουν την απαράμιλλη ομορφιά της φύσης, να κολυμπήσουν στις πεντακάθαρες θάλασσες και να χαρούν την κάθε φιλόξενη γωνιά της επαρχίας Πάφου.

Αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να επανεκκινήσει, με διαφορετικό επικοινωνιακό υλικό, εκστρατεία σε παγκύπρια βάση προωθώντας σύντομες αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα , γαστρονομικές απολαύσεις, εκδηλώσεις, εργαστήρια και άλλες δράσεις.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More