Friday, September 20, 2024
Home » Οδηγός παρέσυρε κοπάδι στην Πάφο, τραυματίστηκε ο ίδιος

Οδηγός παρέσυρε κοπάδι στην Πάφο, τραυματίστηκε ο ίδιος

0 comments

Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Πάφο, όταν οδηγός παρέσυρε με το όχημα του αμνοερίφια, με τον ίδιο να τραυματίζεται ελαφρά.

Ένα ασυνήθιστο ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας στον δρόμο από τον Στατό προς την Αμαργέτη. Αυτοκίνητο που κατευθυνόταν στην Αμαργέτη χτύπησε κοπάδι με ζώα τα οποία την συγκεκριμένη στιγμή διασταύρωναν τον δρόμο με αποτέλεσμα οκτώ αμνοερίφια να σκοτωθούν και ο οδηγός του αυτοκινήτου να τραυματισθεί και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Πάφου, με ελαφρά τραύματα.

Το αλλιώτικο αυτό τροχαίο συνέβη σύμφωνα με τις αστυνομικές έρευνες όταν ο 52χρονος οδηγός του οχήματος βρέθηκε ξαφνικά σε κάποιο σημείο του δρόμου με περιορισμένη ορατότητα ενώπιον ενός κοπαδιού που διέσχιζε τον δρόμο και που είναι ιδιοκτησίας κτηνοτρόφου της περιοχής. Δεν πρόλαβε να ακινητοποιήσει εγκαίρως το όχημα, με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει πάνω στο κοπάδι και οκτώ από τα ζώα να τραυματισθούν θανάσιμα από την σύγκρουση.

Ο 52χρονος τραυματίσθηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Υποβλήθηκε σε αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More