Monday, September 16, 2024
Home » Νεκρός άντρας στη θαλάσσια περιοχή της Πέγειας και δεύτερος που διασώθηκε

Νεκρός άντρας στη θαλάσσια περιοχή της Πέγειας και δεύτερος που διασώθηκε

0 comments

Νεκρός ανασύρθηκε από θαλάσσια περιοχή της Πέγειας, Βρετανός, 87 ετών ο οποίος βρισκόταν σε διακοπές στην Κύπρο με τη σύζυγό του.

Ο άτυχος Βρετανός έγινε αντιληπτός από λουόμενους γύρω στις 2.00 το απόγευμα να έχει χάσει τις αισθήσεις του, ενώ βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από την ακτή κολυμπώντας.

Ειδοποιήθηκαν ναυαγοσώστες οι οποίοι τον ανέσυραν από τη θάλασσα και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες χωρίς όμως να ανταποκρίνεται. Στην περιοχή ασθενοφόρο που μετέφερε τον άτυχο άντρα στο ΝοσοκομείοΠάφου όπου διαπιστώθηκε επισήμως ο θάνατος του.

Σε δεύτερο επεισόδιο στην ευρύτερη περιοχή της Πέγειας, μια ώρα αργότερα, ένας 27χρονος διασώθηκε μετά από επιληπτικό επεισόδιο που υπέστη. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΣΕΔ, το Κέντρο προχώρησε σε εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου «ΝΕΑΡΧΟΣ» έπειτα από πληροφορία που έλαβε για άτομο σε κίνδυνο, έπειτα από επιληπτικό επεισόδιο, στη θαλάσσια περιοχή της Πέγειας.

O άντρας διασώθηκε από σκάφος της Λιμενικής Αστυνομίας και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Πάφου για περίθαλψη.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More