Thursday, September 19, 2024
Home » Μπλόκο στην υδροδότηση παράνομων υποστατικών στον Ακάμα

Μπλόκο στην υδροδότηση παράνομων υποστατικών στον Ακάμα

0 comments

Μπλόκο βάζει το Τμήμα Περιβάλλοντος στην εγκατάσταση αγωγού μεταφοράς νερού ύδρευσης σε υφιστάμενες μη αδειοδοτημένες κτηνοτροφικές μονάδες στην κοινότητα Ίνειας. Ο αγωγός μεταφοράς νερού ύδρευσης έχει τοποθετηθεί κατά μήκος εγγεγραμμένου αγροτικού δρόμου που καταλήγει σε σημείο πριν τον κόλπο Λάρας. Ο αγωγός έχει εγκατασταθεί από την Κοινοτική Αρχή Ίνειας και το έργο χρηματοδότησαν οι ίδιοι οι επηρεαζόμενοι κτηνοτρόφοι, σύμφωνα με την ίδια την Κοινοτική Αρχή.

Το Τμήμα Περιβάλλοντος, σε επιστολή προς τον Αντιδήμαρχο Ίνειας, αναφέρει ότι μέχρι την ολοκλήρωση της εξέτασης του θέματος και σε σχέση με το καθεστώς αδειοδότησης των κτηνοτροφικών υποστατικών για τα οποία τοποθετήθηκε ο αγωγός, δεν πρέπει να γίνει παροχή νερού στο εν λόγω δίκτυο ύδρευσης και θα πρέπει να διακοπούν άμεσα τυχόν εργασίες για σύνδεσή του. Σημειώνεται ότι κανένα από τα τέσσερα υποστατικά που βρίσκονται στην περιοχή δεν έχει εξασφαλίσει πολεοδομική άδεια και άδεια οικοδομής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More