Sunday, September 8, 2024
Home » Μοιραίο μεταμεσονύχτιο κολύμπι στην Πέτρα του Ρωμιού για 28χρονο

Μοιραίο μεταμεσονύχτιο κολύμπι στην Πέτρα του Ρωμιού για 28χρονο

0 comments

Τραγική κατάληξη είχε το μεταμεσονύχτιο κολύμπι για 28χρονο αλλοδαπό στην Πέτρα του Ρωμιού τα ξημερώματα σήμερα. Πρόκειται για αλλοδαπό κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από το ΚΣΕΔ που διενήργησε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Όπως αναφέρει το ΚΣΕΔ σε ανακοίνωση του, λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα έλαβε πληροφορία για αγνοούμενο άτομο στην θαλάσσια περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού στην επαρχία Πάφου. Προχώρησε άμεσα σε εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου «Νέαρχος», κινητοποιώντας πεζό περίπολο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας καθώς και στρατιωτικό ελικόπτερο από την αεροπορική βάση Ανδρέας Παπανδρέου στο οποίο επέβαινε και εξειδικευμένος νοσηλευτής της Ειδικής Ομάδας Αεροδιακομιδών της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

O αγνοούμενος, άντρας εντοπίσθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις που ακολούθησαν, ο νεκρός είναι 28χρονος αλλοδαπός, κάτοικος Λεμεσού ο οποίος χθες βράδυ μετέβη με ταξί στο αεροδρόμιο Πάφου όπου και υποδέχθηκε αλλοδαπή φίλη του, ηλικίας 28 ετών. Ενώ κατευθύνονταν προς τη Λεμεσό, αποφάσισαν να σταματήσουν στην Πέτρα του Ρωμιού για κολύμπι.

Λίγο πριν τις 2.00 τα χαράματα, η φίλη του 28χρονου ενημέρωσε τηλεφωνικώς την Αστυνομία ότι ενώ κολυμπούσαν έχασε οπτική επαφή με τον 28χρονο. Ακολούθησε η ενεργοποίηση του ειδικού σχεδίου από το ΚΣΕΔ και ο εντοπισμός του άτυχου άντρα.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More