Tuesday, September 17, 2024
Home » ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΦΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΦΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

0 comments

Στους αγώνες τους για τη 13η Αγωνιστική καμιά από τις 4 ομάδες μας που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Β και Γ Κατηγορία δεν μπόρεσε να φτάσει στη Νίκη. Ο Απολογισμός ήταν 3 Ήττες και ΜΙΑ Ισοπαλία. Αναλυτικά:

ΕΝΑΔ
ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ

Την 7η φετινή της ήττα σε σύνολο 11 αγωνιστικών γνώρισε η ΕΝΑΔ και μάλιστα μέσα στην έδρα της το περασμένο Σάββατο με 2-1 από την ΜΕΑΠ με αποτέλεσμα να συνεχίζει να είναι μόνιμος κάτοικος του πάτου της Βαθμολογίας με μόνο 6 βαθμούς. Και τα 3 τέρματα σημειώθηκαν μετά το 70΄ Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 0-1 η ΜΕΑΠ ισοφάρισε 6΄αργότερα η ΕΝΑΔ που αντί να το εκμεταλλευθεί και να προσπαθήσει να γυρίσει το παιγνίδι εκμεταλλευόμενη την έδρα της στους χρόνους των καθυστερήσεων δέχθηκε 2ον τέρμα και την ήττα προσθέτοντας και άλλους πονοκέφαλους σε Δ.Σ και τους φίλους της ομάδας.

ΑΚΡΙΤΑΣ
ΓΛΥΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΙΚΡΟ ΦΙΝΑΛΕ
Ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί έγινε στο παιγνίδι του ΑΚΡΙΤΑ με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στη Χλώρακα. Οι Γηπεδούχοι με το Καλημέρα και συγκεκριμένα στο 2΄προηγήθηκαν του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με 1-0 . Φυσικό ήταν και αναμενόμενο το γκολ από τα αποδυτήρια να τους τονώσει την Ψυχολογία και να πάρουν τα ηνία του αγώνα οι ”Πράσινοι” της Χλώρακας που ”καίγονται” για βαθμούς . Όμως συνέβη ακριβώς το αντίθετο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με μια αντεπίθεση διαρκείας στο Β Ημίχρονο κατάφερε μέσα σε 20΄να πετύχει δύο γκολ και να πάρει το τρίποντο αφήνοντας τον ΑΚΡΙΤΑ με 12 βαθμούς στη 11η θέση.

ΠΕΓΕΙΑ 2014
ΠΗΡΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΒΑΘΜΟ

Είχε ψυχικά αποθέματα και μπόρεσε να κάνει το 2-0 που προηγείτο στο Α Ημίχρονο ο ΔΙΓΕΝΗΣ Μόρφου σε 2-2 μέσα σε 3΄ στο Β Ημίχρονο και να πάρει πολύτιμο βαθμό μέσα στο Μακάριο η ΠΕΓΕΙΑ 2014 που την κρατά στη 6η θέση με 18 βαθμούς και εντός στόχου για το πρώτο Γκρουπ. Η ΠΕΓΕΙΑ 2014 αιφνιδιάστηκε από τα δύο γκολ που δέχθηκε το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα όμως τη βοήθησαν αφάνταστα οι διορθωτικές κινήσεις που έγιναν στο Β Ημίχρονο από τον προπονητή της με αποτέλεσμα η ομάδα του ΠΑΝΤΣΙΟΝ όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά να κυνηγήσει ακόμη και τη Νίκη που όμως δεν κατάφερε να την πάρει

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ FC
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ

Ούτε με τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ και μάλιστα μέσα στην έδρα της η ομάδα της ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ κατάφερε να φθάσει στη Νίκη έχασε με 2-0 κάνοντας τη 3η φετινή της ήττα και μετακόμισε στη 6η θέση με 18 βαθμούς εκεί που πριν μερικές εβδομάδες φιγούραρε στο ρετιρέ της Βαθμολογίας. Και ήταν φυσικό να βρεθεί εκεί αφού για 5 συνεχόμενες αγωνιστικές δεν μπόρεσε να κάνει Νίκη . Έφερε 3 ισοπαλίες και έχασε 2 φορές. Η τελευταία φορά που κέρδισε ήταν τις 4 Νοεμβρίου πριν από ένα μήνα και… Πάντως, η πορεία των τελευταίων αγωνιστικών δημιουργεί πονοκεφάλους και ανησυχίες στο κόσμο της ομάδας.

ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More