Tuesday, October 1, 2024
Home » Μαχαιρώματα το Σαββατόβραδο στην Πάφο

Μαχαιρώματα το Σαββατόβραδο στην Πάφο

0 comments

Στο Νοσοκομείο Πάφου νοσηλεύεται 19χρονος μετά από επίθεση που δέχτηκε από δύο πρόσωπα εκ των οποίων ο ένας του επιτέθηκε με μαχαίρι, ενώ φίλος του 19χρονου που φέρεται να δέχτηκε και αυτός επίθεση στην προσπάθεια του να τον βοηθήσει, έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ του Σαββάτου ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πάφου για διαπληκτισμό μεταξύ προσώπων σε περιοχή στην Πάφο. Μέλη της που μετέβησαν στο σημείο για εξετάσεις, εντόπισαν τραυματισμένο ένα πρόσωπο ηλικίας 19 ετών. Παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιατώθηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό ότι έφερε θλαστικά τραύματα και εκδορές και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, άντρας 21 ετών κατά την διάρκεια των εξετάσεων που έκανε η Αστυνομία για το περιστατικό ανέφερε ότι είχε μεταβεί νωρίτερα στο σημείο που είχε γίνει ο καυγάς για να συναντηθεί με τον 19χρονο φίλο του, αλλά εκεί βρίσκονταν άλλα δύο πρόσωπα εκ των οποίων ένας επιτέθηκε στον 19χρονο με μαχαίρι και στον ίδιο με κλωτσιές. Ο 21χρονος ανέφερε πως όταν προσπάθησε να αποτρέψει τους δύο, δέχτηκε και ο ίδιος επίθεση από τον ύποπτο που έφερε μαχαίρι.

Στη συνέχεια και ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου όπου υπεβλήθη σε ιατρικές εξετάσεις, έτυχε περίθαλψης και πήρε εξιτήριο ενώ ο 19χρονος κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται με σκοπό τον εντοπισμό των φερόμενων δραστών.

Πηγή: Philenews

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise