Thursday, September 19, 2024
Home » Μαρίνος Λάμπρου και Μάριος Μεταξάς, οι αντιπρόεδροι του ΕΟΑ Πάφου

Μαρίνος Λάμπρου και Μάριος Μεταξάς, οι αντιπρόεδροι του ΕΟΑ Πάφου

0 comments

Ο Δήμαρχος Ακάμα, Μαρίνος Λάμπρου και ο κοινοτάρχης Έμπας, Μάριος Μεταξάς, είναι οι δύο αντιπρόεδροι του ΕΟΑ Πάφου. Οι δύο εξελέγησαν άνευ ανθυποψηφίων στην χθεσινοβραδινή πρώτη συνεδρία του ΔΣ του Οργανισμού.

Πέραν της εκλογής των δύο αντιπροέδρων, χθες βράδυ έγινε και η σύσταση των επτά επιτροπών του Συμβουλίου. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΟΑ Πάφου, Πάμπος Πιττοκοπίτης, πρόκειται για την Επιτροπή Ελέγχου, η οποία είναι η μόνη Επιτροπή που προβλέπεται από την Νομοθεσία, καθώς και τις Επιτροπές Προσφορών, Προσωπικού, Αδειοδότησης, Σχεδιασμού και Υλοποίησης Έργων, Προσλήψεων Εργατικού Προσωπικού και την Διαχειριστική Επιτροπή.

Ο νέος αντιπρόεδρος του ΕΟΑ Πάφου, Μαρίνος Λάμπρου, τόνισε μετά την εκλογή του ότι στόχος είναι ο νέος οργανισμός να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες και στις προσδοκίες του κόσμου και επεσήμανε ότι υπάρχουν ιδιαιτερότητες στην επαρχία Πάφου που πρέπει να αντιμετωπισθούν άμεσα. Ενδεικτικά ανέφερε την μη ύπαρξη Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Πάφου.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More