Thursday, October 10, 2024
Home » Μαθητές κάπνιζαν σε σχολικό λεωφορείο και όταν τους έγινε παρατήρηση τα έκαναν λίμπα

Μαθητές κάπνιζαν σε σχολικό λεωφορείο και όταν τους έγινε παρατήρηση τα έκαναν λίμπα

0 comments

Ολοένα και ανησυχητικότερες διαστάσεις προσλαμβάνουν τα φαινόμενα μαθητικής παραβατικότητας στην Πάφο. Λίγες μέρες μετά τα δύο απανωτά περιστατικά επεισοδίων μεταξύ μαθητριών σε γυμνάσια της πόλης, μαθητές φέρονται να προκάλεσαν σοβαρό επεισόδιο εντός σχολικού λεωφορείου.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες οδηγών λεωφορείων, το τελευταίο διάστημα ολοένα και συχνότερα μαθητές επιδίδονται εντός των λεωφορείων σε απρέπειες όπως καυγάδες, κάπνισμα ή κατανάλωση αλκοόλ.

Οδηγός που εκτελούσε δρομολόγιο το μεσημέρι, κατά την αποχώρηση των μαθητών από το εκπαιδευτήριο τους, κατάγγειλε στην Αστυνομία ότι προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο εσωτερικό του λεωφορείου από μερίδα μαθητών, όταν αυτοί αντέδρασαν στις προτροπές του να σταματήσουν να καπνίζουν.

Επικαλούμενος τις μαρτυρίες των υπολοίπων μαθητών, που δεν έλαβαν μέρος στο επεισόδιο και πολλοί εκ των οποίων είχαν μάλιστα διαμαρτυρηθεί προς τον οδηγό για το γεγονός ότι κάποιοι κάπνιζαν εντός του οχήματος, ο οδηγός ανέφερε ότι οι ενεχόμενοι στο επεισόδιο έσπασαν το τζάμι της πόρτας εισόδου του λεωφορείου με κλωτσιές, ενώ προκάλεσαν φθορές και σε καθίσματα.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More