Wednesday, October 16, 2024
Home » Μαζικές θανατώσεις σκύλων από δηλητήρια καταγγέλλουν στην Αναρίτα

Μαζικές θανατώσεις σκύλων από δηλητήρια καταγγέλλουν στην Αναρίτα

0 comments

Εγκληματικές πρακτικές κάποιων καταγγέλλουν κυνηγοί, κυνηγετικοί σύλλογοι, αλλά και απλοί πολίτες στην περιοχή της Αναρίτας, στην επαρχία Πάφου, τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, από την περασμένη Κυριακή άγνωστος ή άγνωστοι τοποθετούν σε περιοχές όπου υπάρχουν σκύλοι, αλλά και άλλα ζώα δηληττηριασμένη τροφή με αποτέλεσμα μαζικές θανατώσεις ζώων. Οι καταγγελίες αναφέρουν ότι ιδιαίτερα έντονο είναι το πρόβλημα στην περιοχή του ΚΕΝ Αναρίτας, αλλά και σε μια μεγάλη ακτίνα ολόκληρης της ευρύτερης περιοχής, μέχρι και τα σύνορα με την κοινότητα Επισκοπής.

Μόνο σε ένα πρωινό, καταγγέλλουν οργανωμένοι κυνηγοί, τρεις κυνηγετικοί σκύλοι βρήκαν τραγικό θάνατο από δηλητηριασμένο κρέας, ενώ νεκρά εντοπίζονται εδώ και μέρες και άλλα ζώα, όπως αλεπούδες, σκαντζόχοιροι και άλλα.

Οι κάτοικοι Αναρίτας ζητούν άμεση διερεύνηση των συνθηκών αγοράς και χρήσης του δηλητηρίου από τους ασυνείδητους αυτούς ανθρώπους, υποστηρίζοντας ότι σε μια τόσο μικρή κοινότητα αυτό δεν είναι δύσκολο να διερευνηθεί.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More