Sunday, September 8, 2024
Home » Μέτρα στο ΤΟΜ Πάφου: Προσλήψεις και αύξηση εξετάσεων οδηγών για βελτίωση της κατάστασης

Μέτρα στο ΤΟΜ Πάφου: Προσλήψεις και αύξηση εξετάσεων οδηγών για βελτίωση της κατάστασης

0 comments

Από τις αρχές Ιουλίου έχουν προσληφθεί δύο ταμίες στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών Πάφου, οι οποίοι είναι σε διαδικασία εκπαίδευσης και θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, μαζί με τον ήδη υπάρχοντα ταμία, από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Επιπλέον, στόχος είναι όπως οι 42 εξετάσεις για άδεια οδήγησης που γίνονται ανά εβδομάδα, να αυξηθούν στις 70, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Αυτά ανέφερε ο νέος Διευθυντής του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, Γιώργος Λουκάς, στον βουλευτή Πάφου του ΔΗΚΟ, Χρύσανθο Σαββίδη, κατά τη διάρκεια σημερινής τους συνάντησης, στην οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Τμήμα Οδικών Μεταφορών Πάφου και κυρίως η χρονίζουσα κατάσταση υποστελέχωσης του τμήματος και οι κτηριακές υποδομές.

Ο κ. Σαββίδης δήλωσε επίσης μετά τη συνάντηση ότι ενημερώθηκε από το νέο Διευθυντή του ΤΟΜ ότι ο έλεγχος στα οχήματα της Δημόσιας Υπηρεσίας και στα οχήματα ατόμων με κινητική αναπηρία θα γίνονται στο ΤΟΜ Πάφου και δεν θα χρειάζεται πλέον να μεταβαίνουν στην Λεμεσό για τον σκοπό αυτό.

Θα βρίσκομαι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον κ. Λουκά, για προώθηση και επίλυση θεμάτων που απασχολούν το Τμήμα Οδικών Μεταφορών, κατέληξε ο βουλευτής Πάφου.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More