Monday, October 21, 2024
Home » Κατήγγειλαν τον πρώην φίλο της κόρης τους για κλοπές και τηλεφωνικές παρενοχλήσεις

Κατήγγειλαν τον πρώην φίλο της κόρης τους για κλοπές και τηλεφωνικές παρενοχλήσεις

0 comments

Ζεύγος από την Πάφο, καθώς και η 23χρονη κόρη τους, κατήγγειλαν στην Αστυνομία τον 26χρονο πρώην φίλο της τελευταίας ως ύποπτο για κλοπές χρημάτων που διαπίστωσαν ότι έγιναν από το σπίτι και το αυτοκίνητο τους, καθώς και για τηλεφωνικές παρενοχλήσεις προς την 23χρονη.

Η σχετική καταγγελία έγινε το περασμένο Σάββατο στην Αστυνομία Πάφου. Το ζεύγος των Ελληνοκυπρίων, ηλικίας 49 ετών και οι δύο, ανέφεραν ότι μεταξύ των μηνών Ιουλίου του 2023 και Αύγουστο του 2024 σε διαφορετικές περιπτώσεις κλάπηκαν μέσα από την κατοικία τους συνολικά 740 ευρώ, ενώ μέσα από το αυτοκίνητο τους κλάπηκε το ποσό των 100 ευρώ.

Η 23χρονη κόρη τους επίσης κατήγγειλε ότι ο πρώην σύντροφος της ηλικίας 26 ετών με τον οποίο πρόσφατα χώρισαν, την παρενοχλεί καθημερινά με τηλεφωνήματα.

Γονείς και θυγατέρα εξέφρασαν στην Αστυνομία και υποψίες όσον αφορά στις κλοπές εναντίον του 26χρονου, ο οποίος είχε ελεύθερη πρόσβαση εντός της κατοικίας τους και του αυτοκινήτου τους, όπως ανέφεραν.

Ο 26χρονος ύποπτος συνελήφθη χθες και τελεί υπό κράτηση.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More