Sunday, September 8, 2024
Home » Κέντρο Πάφου: Ομόρφυνε, αλλά…στένεψε

Κέντρο Πάφου: Ομόρφυνε, αλλά…στένεψε

0 comments

Μετά την ικανοποίηση για την καινούργια εικόνα της Πάφου από τις συνεχιζόμενες και πολύχρονες αναπλάσεις, άρχισαν να πέφτουν στο τραπέζι και τα προβλήματα που παρά τα έργα συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητα τους.

Αυτά που οι χρήστες του οδικού δικτύου επεσήμαναν ήδη εδώ και καιρό, μπαίνουν πια και σε επίσημες ατζέντες: Η σοβαρή στενότητα των δρόμων, η ακόμη πιο περιορισμένη χρήση τους λόγω των εμπλουτιστικών έργων όπως τα πεζοδρόμια και οι κόλποι στάθμευσης, τα περιττά φώτα τροχαίας σε πολλά σημεία και αρκετές ακόμη δυσλειτουργίες.

Προβλήματα σε πολύ κομβικά σημεία της Πάφου, τα οποία πρέπει να επιλυθούν το συντομότερο δυνατόν, κατέθεσε με υπόμνημα του στο απερχόμενο αύριο Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου προς συζήτηση και λήψη μέτρων, και ο επανεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος της ΕΔΕΚ, Φίλιππος Φιλίππου. Θέτει ειδικότερα τα κυκλοφοριακά προβλήματα που προκύπτουν μετά τα έργα στην κεντρική πλατεία Κέννεντυ και στη λεωφόρο Αθηνών, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση πολύ προβληματική.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More