Monday, October 14, 2024
Home » Επεισοδιακή μεταφορά κρατούμενης – Επιτέθηκε και κλώτσησε αστυνομικό

Επεισοδιακή μεταφορά κρατούμενης – Επιτέθηκε και κλώτσησε αστυνομικό

0 comments

Επεισοδιακή ήταν η μεταφορά κρατούμενης από την Λευκωσία στην Πάφο χθες βράδυ. Η γυναίκα, που μεταφερόταν από μέλη της Αστυνομίας στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου από την πρωτεύουσα προκειμένου να παρουσιασθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για υποθέσεις στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται, επιτέθηκε και χτύπησε αστυνομικό κατά την άφιξη της στον αστυνομικό σταθμό.

Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες μας για ελληνοκύπρια η οποία είχε συλληφθεί στη Λευκωσία δυνάμει δικαστικού εντάλματος για υποθέσεις που διαδραματίσθηκαν στην Πάφο.

Η εν λόγω γυναίκα μεταφέρθηκε με αστυνομική συνοδεία στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου προκειμένου να αρχίσει η διαδικασία για έρευνα των υποθέσεων στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται, ωστόσο με την έλευση του οχήματος στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου η ύποτη ενώ αποβιβαζόταν από το όχημα για να μεταφερθεί στα κρατητήρια, επιτέθηκε και κλώτσησε ένα αστυνομικό.

Τα μέλη της δύναμης παρενέβησαν άμεσα και ακινητοποίησαν την γυναίκα, η οποία στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More