Saturday, October 19, 2024
Home » ΕΟΑ Πάφου: Θα γίνουν 26 προσλήψεις ορισμένου χρόνου με σύμβαση για 18 μήνες

ΕΟΑ Πάφου: Θα γίνουν 26 προσλήψεις ορισμένου χρόνου με σύμβαση για 18 μήνες

0 comments

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Πάφου, Χαράλαμπο Πιττοκοπίτη, είχε χθες ο βουλευτής Πάφου του ΔΗΚΟ, Χρύσανθος Σαββίδης, με στόχο να ενημερωθεί πλήρως για τον τρόπο λειτουργίας του ΕΟΑ, αλλά και τα διάφορα ζητήματα που αντιμετωπίζει.

Όπως ενημερώθηκε ο κ. Σαββίδης, τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου, θα γίνουν 26 προσλήψεις ορισμένου χρόνου με σύμβαση για 18 μήνες και αναμένεται ότι τον Ιανουάριο ο ΕΟΑ θα μπορεί να λειτουργεί σε ικανοποιητικό βαθμό. Όσον αφορά στην έγκριση πολεοδομικών/οικοδομικών αδειών, ο κ. Πιττοκοπίτης ανέφερε ότι προγραμματίζεται να γίνουν υπερωρίες για να μπορεί να καλυφθεί ο τεράστιος όγκος εργασίας.

«Όσον αφορά στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών λειτουργούν περιφερειακά γραφεία εξυπηρέτησης του πολίτη στην Πόλη Χρυσοχούς αλλά και στην Πέγεια, μια ενέργεια που είναι προς όφελος του απλού πολίτη και οφείλω να την επικροτήσω», δήλωσε ο Χρύσανθος Σαββίδης. « Για την δημιουργία μονάδας αφαλάτωσης στην περιοχή της Πέγειας, όπου θα καλύπτει ολόκληρο το Δήμο Ακάμα, με ενημέρωσε ο κ.Πιττοκοπίτης ότι έχουν λάβει αρνητική απάντηση. Από πλευράς μου, θα ασκήσω πιέσεις ώστε να δημιουργηθεί η κινητή μονάδα αφαλάτωσης και να είναι έτοιμη για το επόμενο καλοκαίρι, ώστε να μην μείνουμε εκτεθειμένοι».

Είμαι βέβαιος ότι με την σκληρή δουλειά που επιδεικνύει ο Πρόεδρος του ΕΟΑ Πάφου, θα αντιμετωπιστούν τα διάφορα ζητήματα που προκύπτουν στο νεοσύστατο Επαρχιακό Οργανισμό Αυτοδιοίκηση Πάφου, ανέφερε.

Ως Δημοκρατικό Κόμμα, θα είμαστε σε συνεχή επαφή με τον Πρόεδρο του ΕΟΑ Πάφου, ούτως ώστε να προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματα που προκύπτουν. Επιπλέον, θα καταθέσουμε μια σειρά από συστάσεις και προτάσεις στην Βουλή για να ενισχύσουμε την ευημερία των τοπικών κοινοτήτων και των κατοίκων τους, κατέληξε ο κ. Σαββίδης.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More