Sunday, September 8, 2024
Home » Εξαήμερη κράτηση στον 55χρονο για την επίθεση με σκεπάρνι

Εξαήμερη κράτηση στον 55χρονο για την επίθεση με σκεπάρνι

0 comments

Η Αστυνομία συνέλαβε σήμερα τον 55χρονο που καταζητείτο από χθες το μεσημέρι ως ύποπτος για την επίθεση με σκεπάρνι κατά συναδέλφου του στον χώρο εργασίας τους. Ο 55χρονος παρουσιάστηκε στην Αστυνομία και παραδόθηκε, τέθηκε υπό κράτηση και παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου, το οποίο του εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης σε υπό ανακαίνιση κτήριο το οποίο θα μετατραπεί σε μουσειακό χώρο στην Κάτω Πάφο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της οποίας ενημερώθηκαν για το επεισόδιο και έσπευσαν στη σκηνή, τις εργασίες εκτελεί ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία.

Ενεχόμενοι στο επεισόδιο ήταν ένας 48χρονος αλλοδαπός και ένας 55χρονοις Κύπριος. Από τις εξετάσεις των μελών του ΤΑΕ Πάφου προέκυψε ότι ο 48χρονος έκανε παρατήρηση στον Κύπριο συνάδελφο του επειδή θεωρούσε ότι κωλυσιεργούσε στην εργασία του. Τότε, ο 55χρονος επιτέθηκε και χτύπησε με σκεπάρνι τον αλλοδαπό συνάδελφο του στο κεφάλι και αμέσως μετά εξαφανίσθηκε από την σκηνή με το αυτοκίνητο του.

Κατά την αναχώρηση του μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, προσέκρουσε σε άλλο σταθμευμένο όχημα χωρίς να σταματήσει και συνέχισε την πορεία του.

Ο 48χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλαστικό τραύμα στον αριστερό κρόταφο. Η κατάσταση του αν και σοβαρή είναι εκτός κινδύνου, ενώ επικοινωνεί με το περιβάλλον. Κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία και παρακολούθηση.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More