Thursday, October 17, 2024
Home » Δόθηκε το πράσινο φως για νέο γυμνάσιο και νέο δημοτικό στο κέντρο της Πάφου

Δόθηκε το πράσινο φως για νέο γυμνάσιο και νέο δημοτικό στο κέντρο της Πάφου

0 comments

Την ικανοποίηση του εκφράζει με σημερινή του δήλωση στον «Φ» ο βουλευτής Πάφου του ΔΗΚΟ και αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας, Χρύσανθος Σαββίδης, καθώς όπως ενημερώθηκε το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως έχει εκδώσει την πολεοδομική έγκριση για τις διαμορφώσεις και επεκτάσεις του Ζ’ Δημοτικού Σχολείου Πάφου και του Α’ Δημόσιου Νηπιαγωγείου Πάφου σε νέο Γυμνάσιο Πάφου και σε νέο Δημοτικό σχολείο Πάφου αντίστοιχα.

Μετά από εκτεταμένες προσπάθειες και πιέσεις, τόσο από το Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας, όσο και από δικές μας πρωτοβουλίες, λάβαμε με επιτυχία αυτή τη σημαντική πολεοδομική έγκριση, τονίζει ο κ. Σαββίδης.

Το Υπουργείο Παιδείας, έχοντας την πολεοδομικής έγκριση, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, θα μπορέσει επιτέλους να προχωρήσει στην υλοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού έργου, αφού όπως όλοι γνωρίζουμε η ανάγκη για νέες σχολικές μονάδες της Δημοτικής και Μέσης εκπαίδευσης στην Δημαρχούμενη περιοχή του Δήμου Πάφου είναι μεγάλη, επισημαίνει.

Από πλευράς του, καταλήγει ο Χρύσανθος Σαββίδης, είναι πρόθυμος να συνδράμει σε οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει για την υποστήριξη της επιτυχούς υλοποίησης του έργου.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More