Sunday, September 8, 2024
Home » Δήμος Ακάμα: Άρχισε δουλειά η νέα δημοτική αρχή

Δήμος Ακάμα: Άρχισε δουλειά η νέα δημοτική αρχή

0 comments

Δουλειά έπιασαν και τυπικά χθες τα μέλη της νέας δημοτικής οντότητας Ακάμα που δημιουργήθηκε στα πλαίσια της μεταρρύθμισης τηςΤοπικής Αυτοδιοίκησης. Η επίσημη τελετή ανάληψης των καθηκόντων του Δημάρχου, Αντιδημάρχων και μελών του νεοεκλεγέντος Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε χθες στην παρουσία των εκλελεγμένων μελών και παραγόντων από τις τοπικές αρχές που απαρτίζουν το νέο Δήμο, δηλαδή την Πέγεια, την Κισσόνεργα, τον Κάθηκα, τις Πάνω και Κάτω Αρόδες, την Ακουρσό και την Ίνεια.

Ο Δήμαρχος Ακάμα, Μαρίνος Λάμπρου, τόνισε ότι από το 2017 ο μέχρι πρότινος Δήμος Πέγειας έθεσε ήδη τις βάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής, ενώ έκανε ήδη τεράστια άλματα προόδου. Με βάση αυτή την υποδομή, τόνισε, θα συνεχίσουμε την ανάπτυξη σε όλες τις περιοχές που εντάχθηκαν στο νέο Δήμο Ακάμα και καμία περιοχή δεν θα υστερήσει, επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Ο Μαρίνος Λάμπρου ανέλυσε το πρόγραμμα της πενταετίας ώστε, όπως είπε, ο νέος Δήμος να αποτελεί ιδανικό μέρος για να ζει και να εργάζεται κάποιος. Ως κύριες προτεραιότητες, έθεσε τα θέματα της Μαρίνα της Πάφου, το αγκυροβόλιο, τον δρόμο Πάφου-Κόλπου των Κοραλλίων, τη λεωφόρο Αγίου Γεωργίου Πέγειας και την ολοκλήρωση των εργασιών για το Εθνικό Δασικό Πάρκο Ακάμα.

Ο Δήμαρχος Ακάμα έκανε λόγο για πέντε πυλώνες στους οποίους θα εργαστεί η δημοτική αρχή και που αφορούν μεταξύ άλλων στην ανάπτυξη, στη βελτίωση υφιστάμενων δομών και στην προώθηση σημαντικών έργων.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More