Sunday, September 8, 2024
Home » Βρετανός ο τουρίστας που σκοτώθηκε μετά την πτώση από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Πάφο

Βρετανός ο τουρίστας που σκοτώθηκε μετά την πτώση από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Πάφο

0 comments

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί τουρίστας, έξω από πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής των Κουκλιών στην Πάφο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία και έρευνες της Αστυνομίας ο άτυχος άντρας φέρεται να έπεσε από μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του ξενοδοχείου όπου εκτιμάται ότι διέμενε, υπό συνθήκες που διερευνώνται και που φαίνεται από τα μέχρι στιγμής ευρήματα να παραπέμπουν σε ατύχημα.

Νεκρός είναι βρετανός ηλικίας 45 ετών, που από τις εξετάσεις της Αστυνομίας φαίνεται να βρισκόταν τις μέρες αυτές με φιλικά του πρόσωπα για διακοπές στην Πάφο και είχαν καταλύσει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Οι μέχρι στιγμής έρευνες και τα στοιχεία παραπέμπουν σε ατύχημα, με την Αστυνομία να αποκλείει στο στάδιο αυτό τουλάχιστον την εγκληματική ενέργεια.

Τόσο το γεγονός της ύπαρξης τεκμηρίων στο σημείο πτώσης του άτυχου τουρίστα, από ύψος δέκα περίπου μέτρων, όσο και μαρτυρίες που εξασφαλίσθηκαν για κατανάλωση αλκοόλ από την παρέα των βρετανών στο δωμάτιο μέχρι πολύ αργά το βράδυ, δείχνουν σύμφωνα με τους εξεταστές προς το τραγικό ατύχημα.

Οι εξετάσεις ωστόσο συνεχίζονται.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More