Sunday, September 8, 2024
Home » Βαφεάδης: Εργαζόμαστε για επανέναρξη εργασιών στον δρόμο Πάφου –Πόλης

Βαφεάδης: Εργαζόμαστε για επανέναρξη εργασιών στον δρόμο Πάφου –Πόλης

0 comments

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων εργάζεται για να εξευρεθεί μια λύση σχετικά με την επανέναρξη των εργασιών για τον δρόμο Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς, είπε ο Υπουργός, Αλέξης Βαφεάδης, σε δηλώσεις του στο περιθώριο της τελετής κατάθεσης θεμέλιου λίθου για την ανέγερση Μνημείο Πεσόντων στον Πωμό.

Το θέμα βρίσκεται σε μια σημαντική καμπή, είπε, δεδομένου ότι οι εργασίες έχουν σταματήσει. Το θετικό, ωστόσο, επεσήμανε, είναι, είπε, ότι βρισκόμαστε σε μια συνεχή συζήτηση με τον ανάδοχο του έργου, ούτως ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει κάποια τεχνικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει για να μπορέσει να επαδραστηριοποιηθεί.

Ήδη, συνέχισε ο κ.Βαφεάδης, έχει υποβάλει κάποιες προτάσεις τις οποίες αξιολογούν. Το θέμα, συνέχισε, βρίσκεται στα δικαστήρια, όμως γίνεται μια προσπάθεια να εξευρεθεί μια λύση για να μην υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση.

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανέφερε ακόμη ότι αναζητείται φόρμουλα εξεύρεσης των κατάλληλων υλικών για να συνεχιστούν οι επιχωματώσεις και τρόπος λατόμευσης υλικών για να χρησιμοποιηθούν στο εργοτάξιο. Έχουν γίνει επανελλειμμένες συσκέψεις από τα αρμόδια τμήματα των διαφόρων Υπουργείων, είπε, και οι ενδείξεις είναι ότι θα βρεθούν λύσεις και ότι το έργο σύντομα θα ξαναξεκινήσει.

Οι εισηγήσεις του εργολάβου θα αρχίσουν να αξιολογούνται από το Τμήμα Δημοσίων Έργων και από ιδιώτες μελετητές και αναμένω εντός της ερχόμενης εβδομάδας πως θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε μια συζήτηση με την ανάδοχο εταιρεία για να υπάρξει κατάληξη, τόνισε.

Εργαζόμαστε εποικοδομητικά για να βρεθεί μια λύση γιατί δεν θέλουμε το έργο να τερματιστεί και δεν θέλουμε μια μέρα να καταγγείλουμε την σύμβαση, κατέληξε ο Αλέξης Βαφεάδης.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More