Thursday, August 1, 2024
Home » Αστυνομία και Πυροσβεστική διερευνούν τα αίτια της φωτιάς στη Μηλιού

Αστυνομία και Πυροσβεστική διερευνούν τα αίτια της φωτιάς στη Μηλιού

0 comment

Αστυνομία και Πυροσβεστική διερευνούν τα αίτια της φωτιάς στη Μηλιού

Τα ακριβή αίτια της πρόκλησης της φωτιάς που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης μεταξύ των περιοχών Μηλιού, Γιόλου και Σίμου διερευνά η Αστυνομία Πάφου, αναζητώντας να εξασφαλίσει μαρτυρία.

Ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου Μιχάλης Νικολάου ανέφερε πως από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της φωτιάς μέλη της ΑΔΕ Πάφου με επικεφαλής αστυνομικό μετέβησαν στην περιοχή και διενήργησαν εξετάσεις με μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Όπως φαίνεται, είπε ο κ. Νικολάου, η φωτιά ξεκίνησε σε κάποιο σημείο από την άκρη του δρόμου Γιόλου και Πόλης Χρυσοχούς.

Επίσης, εξετάσεις διενεργήθηκαν στην περιοχή, ωστόσο δεν εντοπίστηκαν κατοικίες ώστε να είναι δυνατόν να εξασφαλιστεί οποιαδήποτε μαρτυρία, και να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η φωτιά, πρόσθεσε.

Τα μέλη της ΑΔΕ Πάφου σε συνεργασία με τα μέλη της Πυροσβεστικής «βρίσκονται στην περιοχή και συνεχίζεται η διενέργεια εξετάσεων ως προς την πρόκληση της φωτιάς» κατέληξε.

Cosmos News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More