Saturday, October 5, 2024
Home » Αρχίζει σήμερα η 2η θερινή Μουσική Ακαδημία στην Παναγιά

Αρχίζει σήμερα η 2η θερινή Μουσική Ακαδημία στην Παναγιά

0 comments

Το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Μουσικών Ταλέντων του Πανεπιστημίου Κύπρου, σε συνεργασία με τη Μονάδα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Παναγιάς, διοργανώνει από σήμερα την 2η Θερινή Μουσική Ακαδημία στην κοινότητα Πάνω Παναγιάς.

Πρόκειται για ένα γεγονός σπάνιου εκπαιδευτικού χαρακτήρα και καλλιτεχνικής αξίας, τονίζεται σε ανακοίνωση των οργανωτών, εμπλουτισμένο με περιβαλλοντικές δραστηριότητες που θα διοργανωθεί από σήμερα, Πέμπτη, μέχρι τις 8 Ιουλίου.

Την Κυριακή 7 Ιουλίου και ώρα 7.00μμ θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της ορχήστρας του προγράμματος στον προαύλιο χώρο του Ιστορικού Πολιτιστικού Κέντρου Εθνάρχη Μακαρίου γ» Παναγιάς.

Οι εκδηλώσεις της Παναγιάς γίνονται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας,, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Μουσικών Ταλέντων του Πανεπιστημίου Κύπρου, το Κοινοτικό Συμβούλιο Παναγιάς και το Ιστορικό Πολιτιστικό Κέντρο Εθνάρχη Μακαρίου της κοινότητας.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More