Sunday, September 8, 2024
Home » Απορρίφθηκε αίτημα σύλληψης για τον διευθυντή του ξενοδοχείου με τα χημικά στη Γεροσκήπου

Απορρίφθηκε αίτημα σύλληψης για τον διευθυντή του ξενοδοχείου με τα χημικά στη Γεροσκήπου

0 comments

Απέρριψε το δικαστήριο το αίτημα της Αστυνομίας, όπως συλληφθεί και ο διευθυντής του ξενοδοχείου στη Γεροσκήπου, μετά από το περιστατικό διαρροής χημικών ουσιών που έστειλαν στο νοσοκομείο 26 άτομα.

Νωρίτερα εκδόθηκε διατάγματα κράτησης έξι ημερών από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου κατά των δύο υπαλλήλων της ξενοδοχειακής μονάδας της Γεροσκήπου.

Πρόκειται για 28χρονο, ο οποίος ασχολείτο με το επίμαχο θέμα του καθαρισμού εξαρτημάτων της πισίνας του ξενοδοχείου με τη χρήση χημικών ουσιών, καθώς και 57χρονο προϊστάμενό του.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, η Αστυνομία είχε ζητήσει και την σύλληψη του διευθυντή της μονάδας, για παράνομη εργοδότηση του 28χρονου αλλοδαπού στα συγκεκριμένα καθήκοντα και ενώ οι όροι εργασίας του ήταν διαφορετικοί. Ωστόσο, το δικαστήριο απέρριψε το συγκεκριμένο αίτημα. Αναφερόμενος στο θέμα αυτό ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο και άλλων συλλήψεων αν η συνέχιση των ερευνών καταδείξει την ανάγκη αυτή.

Από το ατύχημα αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας σε 26 συνολικά άτομα, 12 ενήλικες και 14 παιδιά. Από τις έρευνες προκύπτει, ότι οι ενεχόμενοι εργαζόμενοι στο συμβάν χρησιμοποίησαν δύο ειδών χημικές ουσίες για τον καθαρισμό των μηχανημάτων, η μίξη των οποίων προκάλεσε τις έντονες αναθυμιάσεις στον χώρο.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More