Friday, October 11, 2024
Home » Ανδρόγυνο ανάμεσα στους συλληφθέντες για χρηματοδότηση τρομοκρατικής οργάνωσης – Τους καίνε μαρτυρίες και τεκμήρια

Ανδρόγυνο ανάμεσα στους συλληφθέντες για χρηματοδότηση τρομοκρατικής οργάνωσης – Τους καίνε μαρτυρίες και τεκμήρια

0 comments

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκαν οι 8 ύποπτοι από τη Συρία οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα το πρωί μετά από συντονισμένη επιχείρηση του ΤΑΕ Αρχηγείου που αφορούσε αδικήματα τρομοκρατίας.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Philenews, στα χέρια των Aρχών έφτασαν αξιόπιστες πληροφορίες που ήθελαν τα 8 πρόσωπα να χρηματοδοτούν τρομοκρατική οργάνωση της Συρίας και να προμηθεύουν ναρκωτικά. Τα 8 πρόσωπα τέθηκαν υπό στενή παρακολούθηση το τελευταίο διάστημα με τις Αρχές να πραγματοποιούν σήμερα συντονισμένες εφόδους σε κατοικίες και υποστατικά σε Λεμεσό και Πάφο.

Στα χέρια των ανακριτών του ΤΑΕ Αρχηγείου υπάρχουνδιάφορα τεκμήρια σε σχέση με τη δράση των υπόπτων που αφορούν κυρίως τη χρηματοδότηση τρομοκρατικής οργάνωσης στη Συρία.

Ανάμεσα στους συλληφθέντεςείναι και ανδρόγυνο ενώ όπως έγκυρα πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, πρόκειται για 5 πρόσωπα που διαμένουν στη Λεμεσό και 3 στην επαρχία Πάφου. Οι έφοδοι και έρευνες έγιναν σε 4 υποστατικά στη Λεμεσό και 3 στην Πάφο.

Εναντίον των 8 υποπτων διερευνώνται τα αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας της καταπολέμησης της τρομοκρατίας.

Για την ώραη Αστυνομία είναι φειδωλή ως προς την ενημέρωση σε σχέση με τη σοβαρή αυτή υπόθεση.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More