Monday, September 9, 2024
Home » Αναστέλλουν τις διαμαρτυρίες οι γεωργοί – Είδαν την υπουργό και έλαβαν διαβεβαιώσεις για το νερό

Αναστέλλουν τις διαμαρτυρίες οι γεωργοί – Είδαν την υπουργό και έλαβαν διαβεβαιώσεις για το νερό

0 comments

Ανέστειλαν τις δύο εξαγγελθείσες για τη Δευτέρα εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Ξυλοφάγου και την Πάφο οι γεωργοί, έπειτα από συνάντηση που είχαν με την υπουργό Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου.

Όπως ανέφερε στο philenews o εκπρόσωπος των αγροτών, Ανδρέας Κάρυος, κατά τη διάρκεια συνάντησης το πρωί της Παρασκευής δόθηκαν διαβεβαιώσεις πως θα αυξηθούν οι ποσότητες νερού που παρέχονται στους επαγγελματίες γεωργούς από τον νότιο αγωγό και το φράγμα του Ασπρόκρεμμου.

«Θα ξεκινήσει διάλογος με το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων (ΤΑΥ), προκειμένου να δούμε πώς θα εφαρμοστεί αυτό. Έτσι αποφασίσαμε ν’ αναστείλουμε τις δύο διαμαρτυρίες», ανέφερε ο κ. Κάρυος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την παρέμβαση της υπουργού Γεωργίας. «Ευχαριστούμε πολύ την υπουργό Γεωργίας για την ανταπόκριση, σε πρώτη φάση είμαστε ικανοποιημένοι από τις διαβεβαιώσεις που μας δόθηκαν», πρόσθεσε ο κ. Κάρυος.

Ο διάλογος μεταξύ ΤΑΥ και γεωργών θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More