Friday, September 20, 2024
Home » Αναρίτα: Του διέρρηξαν την κατοικία, του έκλεψαν τρία αυτοκίνητα και δίνει αμοιβή για τον εντοπισμό των δραστών

Αναρίτα: Του διέρρηξαν την κατοικία, του έκλεψαν τρία αυτοκίνητα και δίνει αμοιβή για τον εντοπισμό των δραστών

0 comments

Ο ίδιος ζει μόνιμα στη Φιλανδία για 30 ολόκληρα χρόνια, έχει όμως συνεχή επαφή με τον τόπο καταγωγής του, την Αναρίτα της Πάφου, στην οποία διατηρεί κατοικία και άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Χθες βρέθηκε ενώπιον μιας πολύ δυσάρεστης κατάστασης, όταν ενημερώθηκε από οικείους και φίλους ότι η κατοικία του αποτέλεσε στόχο διαρρηκτών. Πέραν των αντικειμένων που κλάπηκαν από αυτήν και για τα οποία συνεχίζονται οι έρευνες για την πλήρη καταγραφή τους, ο ξενιτεμένος ιδιοκτήτης βίωσε μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη, αφού και τα τρία αυτοκίνητα που διατηρεί εκεί κλάπηκαν από τους διαρρήκτες.

Ο ίδιος από την μακρινή χώρα της Σκανδιναβίας και άλλα άτομα από την κοινότητα κατάγγειλαν στην Αστυνομία την διάρρηξη και τις κλοπές και κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου μετέβη επί τόπου αρχίζοντας τις εξετάσεις.

Το θύμα της διάρρηξης και κλοπής, που δηλώνει καθημερινός αναγνώστης του «Φ» από τη χώρα που διαμένει, επικοινώνησε με την εφημερίδα και γνωστοποίησε ότι προσφέρει αμοιβή χιλίων ευρώ σε όποιον βοηθήσει στον εντοπισμό των δραστών. Απέστειλε δε και φωτογραφίες των τριών οχημάτων του με σκοπό την υποβοήθηση στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Πηγή: Philenews

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More