Wednesday, October 16, 2024
Home » Άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα της Πέγειας Βρετανός τουρίστας

Άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα της Πέγειας Βρετανός τουρίστας

0 comments

Τραγικό τέλος είχαν οι διακοπές οικογένειας βρετανών στην Κύπρο. Ένας 62χρονος έχασε τη ζωή του σήμερα ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα στην περιοχή της Πέγειας όπου η οικογένεια περνούσε τις τελευταίες μέρες τις διακοπές της.

Ο άτυχος Βρετανός σύμφωνα με τα συγγενικά του πρόσωπα που τον συνόδευαν, ήταν μέσα στη θάλασσα, όταν σε κάποια στιγμή χάθηκε από τα μάτια τους. Αμέσως άρχισαν να τον αναζητούν, με την ενίσχυση και άλλων λουομένων στην συγκεκριμένη παραλία, για να τον εντοπίσουν τελικά αναίσθητο να επιπλέει λίγα μέτρα πιο μακριά.

Ο 62χρονος ανασύρθηκε στην ακτή, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη σκηνή έφθασε και ασθενοφόρο που κλήθηκε από τους παριστάμενους. Ο τραγικός επισκέπτης δεν επανέφερε ωστόσο τις αισθήσεις του και στο Νοσοκομείο Πάφου όπου μεταφέρθηκε οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατο του.

Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν μετά την διενέργεια της νενομισμένης νεκροτομής, ενώ το περιβάλλον του άτυχου άντρα ανέφερε στην Αστυνομία ότι αυτός αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More