Friday, September 20, 2024
Home » Άλλη μια φοβερή σύγκρουση στη διασταύρωση του τρόμου, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές (εικόνα)

Άλλη μια φοβερή σύγκρουση στη διασταύρωση του τρόμου, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές (εικόνα)

0 comments

Η διασταύρωση μπροστά από το Γ’ Δημοτικό Σχολείο και την εκκλησία του Αποστόλου Παύλου στο κέντρο της Πάφου, έχει χαρακτηρισθεί από τους περίοικους, αλλά και την Τροχαία ως η διασταύρωση του τρόμου. Και αυτό αφού παρά τα προειδοποιητικά σήματα που είναι τοποθετημένα και σε πασσάλους και επί του οδοστρώματος για την προτεραιότητα που ισχύει, κυριολεκτικά επί καθημερινής βάσης αυτοκίνητα και από τις τέσσερις κατευθύνσεις διακινούνται χωρίς να λαμβάνουν υπόψη το θέμα της προτεραιότητας, με αποτέλεσμα τα τροχαία να είναι στην ημερήσια διάταξη.

Ένα τέτοιο τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από λίγο, ευτυχώς και αυτή τη φορά με υλικές μόνο ζημιές, αν και η εικόνα των ενεχόμενων οχημάτων παρέπεμπε σε κάτι πολύ πιο σοβαρό. Υπό συνθήκες που ερευνά η Τροχαία,ένα σαλούν και ένα διπλοκάμπινο συγκρούστηκαν σε σφοδρότητα και το ένα όχημα αναποδογυρίστηκε, ενώ και το δεύτερο υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Το ευτύχημα είναι ότι και οι δύο οδηγοί εξήλθαν από αυτά χωρίς σοβαρά προβλήματα.

Η εικόνα στην περιοχήπροκάλεσε νέες διαμαρτυρίες των περιοίκων που ζητούν από Αστυνομία και Δήμο να λάβουν άλλα, επιπρόσθετα μέτρα για αύξηση της τροχαίας ασφάλειας στο σημείο, αφού είναι προφανές ότι τα σήματα για το STOP δεν είναι λειτουργικά από μόνα τους στη συγκεκριμένη διάβαση. Επισημαίνουν δε ότι η πολύ έντονη κίνηση που καταγράφεται συνεχώς στο σημείο, λόγω της ύπαρξης ενός δημοτικού, μιας εκκλησίας και δεκάδων άλλων εμπορικών επιχειρήσεων, καθιστά το σημείο ιδιαίτερα επικίνδυνο ακόμη και για πεζούς ή περίοικους, όχι μόνο αυτοκινητιστές.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More