Thursday, October 24, 2024
Home » Πώς απαντά το Κόμμα για τα Ζώα στο βίντεο του βουλευτή Χρύσανθου Σαββίδη

Πώς απαντά το Κόμμα για τα Ζώα στο βίντεο του βουλευτή Χρύσανθου Σαββίδη

0 comments

Την αγανάκτηση του εκφράζει το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου όσον αφορά την ανάρτηση και βίντεο του βουλευτή Χρύσανθου Σαββίδης ο οποίος ανέλαβε να ‘διαφωτίσει’ για το πως εγκλωβίζουμε (δολοφονούμε) τις ποντίκες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου αναφέρει: «Είναι απαράδεκτος και δολοφονικός ο τρόπος της χημικής καταπολέμησης της ποντίκας, και θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κος Σαββίδης, μαζί με τον λειτουργό του Τμήματος Γεωργίας και τον Κοινοτάρχη της Περιστερώνας γνώριζαν ότι το τμήμα γεωργίας καταπολεμά την ποντίκα με την φυσική μέθοδο τα Ανθρωποπούλια.

Γιατί κύριοι ενώ γνωρίζατε (γίνεται και αναφορά στο άρθρο Φιλελευθέρου) αυτόν το φυσικό τρόπο διαλέξατε τον εύκολο και εγκληματικό τρόπο με τον οποίο αυτή η χημική καταπολέμηση κινδυνεύουν και άνθρωποι και άλλα ζώα της γύρω πανίδας».

«Επίσης όλοι οι γεωργοί γνωρίζουν και έναν άλλο φυσικό τρόπο, όπως του να περιελέξουν τον κορμό της χαρουπιάς με μεταλλικό λεπτό τσίγκο με αποτελέσματα η ποντικά να γλιστρά και να μην μπορεί να σκαρφαλώσει στο δέντρο», συνεχίζει το Κόμμα για Ζώα.

Και αναρρωτιέται: «Προς τι λοιπόν αυτή η πρωτοβουλία του κου Σαββίδη, όπως επίσης η παρουσία του εκπρόσωπου του τμήματος γεωργίας, μήπως ούτε και αυτός ο λειτουργός γνώριζε για το πρόγραμμα που το ίδιο του το τμήμα το τρέχει εδώ και καιρό; Καλούμαι την Υπουργό Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος όπως ζητήσει εξηγήσεις εάν αυτές ο πρωτοβουλίες είναι εις γνώσιν του Υπουργείου της, όπως και εμείς με την σειρά μας ζητούμε εξηγήσεις όσον αφορά το πρόγραμμα της ανάπτυξης ανθρωπουλιών σε όλη την επικράτεια της Κυπριακής Δημοκρατίας, ποια είναι τα αποτελέσματα και ποιοι τελικά ευθύνονται για την προώθηση του με ενδεδειγμένου τρόπου καταπολέμησης της ποντίκας με τον χημικό τρόπο»;

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More