Wednesday, October 2, 2024
Home » Πυρκαγιά σε συνεργείο επιδιόρθωσης οχημάτων – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Πυρκαγιά σε συνεργείο επιδιόρθωσης οχημάτων – Τι εξετάζουν οι Αρχές

0 comments

Βαφείο αυτοκινήτων στην κοινότητα Τίμης της επαρχίας Πάφου υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο εσωτερικό του μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε αυτό το απόγευμα της Τρίτης. Από τις έρευνες προκύπτει ότι αιτία της πυρκαγιάς ήταν ηλεκτρικό πρόβλημα σε όχημα που την συγκεκριμένη στιγμή βρισκόταν στον φούρνο του βαφείου για βάψιμο.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέα Κεττή στην Πλατφόρμα Χ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάφου ανταποκρίθηκε με ένα στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα σε πυρκαγιά στο συγκεκριμένο επαγγελματικό υποστατικό.

Σε όχημα το οποίο βρισκόταν στο φούρνο βαφής, αναφέρει ο κ. Κεττής, εκδηλώθηκε πυρκαγιά με αποτέλεσμα αυτό να υποστεί εκτεταμένες ζημιές , όπως επίσης και ο φούρνος του υποστατικού.

Από τις εξετάσεις Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, τόνισε, προκύπτει αρχικά ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από ηλεκτρικό πρόβλημα του οχήματος.

Πηγή: Philenews

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise