Thursday, October 24, 2024
Home » Προωθούν την διαπίστευση τους στον Π.Ο.Υ. οι κυπριακοί Δήμοι του Δικτύου Υγιών Πόλεων

Προωθούν την διαπίστευση τους στον Π.Ο.Υ. οι κυπριακοί Δήμοι του Δικτύου Υγιών Πόλεων

0 comments

Το Κυπριακό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, που απαρτίζεται από τους Δήμους Λευκωσίας, Λεμεσού, Στροβόλου, Λακατάμιας και Ανατολικής Πάφου σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, προχωρεί τις διαδικασίες διαπίστευσης του στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ.

Στα πλαίσια της διαδικασίας διαπίστευσης, πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Υγείας, στην παρουσία της Διευθύντριας Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας Δρ. Ελισάβετ Κωνσταντίνου, της Δημάρχου Λακατάμιας, Φωτούλας Χατζήπαπα, του Δημάρχου Ανατολικής Πάφου, Νίκου Παλιού, των εκπροσώπων του Δήμου Λευκωσίας, Κούλας Παπαμιχαήλ, του Δήμου Λεμεσού, Σίμου Κουφαλή, του Δήμου Στροβόλου, Παύλου Γεωργίου και υπηρεσιακών στελεχών των Δήμων υπό τον συντονισμό της Ανώτερης Υγειονομικής Λειτουργού και Εθνικής Συντονίστριας του Κυπριακού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. Χρυστάλλας Καϊάφα Νικολαϊδου.

Η Σύμβουλος του Υπουργείου Υγείας, Εθνική Συντονίστρια του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, Νταίζη Παπαθανασοπούλου, παρουσίασε την πρόοδο της διαπίστευσης του Κυπριακού Δικτύου. Στα πλαίσια της συνάντησης λήφθηκαν αποφάσεις που αφορούν στο σχέδιο δράσης του Δικτύου και την πολιτική που θα ακολουθήσει σε τομείς που έχουν σχέση με την Προαγωγή Υγείας, το Κοινωνικό, Αστικό, Φυσικό, Οικονομικό Περιβάλλον των Πόλεων.

Ακολούθησαν αρχαιρεσίες για εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο είναι το ακόλουθο:

Πρόεδρος: Φωτούλα Χατζήπαπα,

Αντιπρόεδρος: Νίκος Παλιός

Γραμματέας: Νίκος Κουφαλής

Μέλη: Κούλα Παπάμιχαηλ και Παύλος Γεωργίου

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More