Friday, September 20, 2024
Home » Παραλία Κισσόνεργας: Ο… φτωχός γείτονας του Κόλπου των Κοραλλίων

Παραλία Κισσόνεργας: Ο… φτωχός γείτονας του Κόλπου των Κοραλλίων

0 comments

Πλήρως αναβαθμισμένες είναι το φετινό καλοκαίρι οι δύο παραλίες λουομένων στην Κισσόνεργα, με αποτέλεσμα η κοινοτική αρχή να απολαμβάνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ως έσοδο από την εκμετάλλευση τους. Μπορεί αυτό να μην συγκρίνεται βεβαίως με τον «γείτονα» τους, Κόλπο των Κοραλλίων, ωστόσο τα χρήματα που εισρέουν στα κοινοτικά ταμεία κάθε άλλο παρά αμελητέα είναι.

Στις παραλίες «Πότιμα» και « Πέντε Λιθάρκα», έγιναν από πέρυσι εργασίες αναβάθμισης και φέτος ετοιμάστηκαν έγκαιρα για το κοινό. Σύμφωνα με τους αρμόδιους έχουν γίνει σημαντικά έργα διαμόρφωσης και βελτίωσης των χώρων καθώς επίσης και των διευκολύνσεων που παρέχονται στους λουόμενους. Και οι δύο παραλίες λουομένων της Κισσόνεργας είναι και φέτος επανδρωμένες με ναυαγοσώστες οι οποίοι διασφαλίζουν την ασφάλεια των λουομένων.

Έχουν εύκολη πρόσβαση και επιπρόσθετα με τον παραλιακό πεζόδρομο- ποδηλατοδρόμο ο οποίος έχει κατασκευαστεί κατά μήκος της ακτογραμμής, επιτυγχάνεται η σύνδεση των ξενοδοχείων της Κισσόνεργας με τις παραλίες λουομένων. Ειδικά οι ένοικοι των ξενοδοχείων της Κισσόνεργας μπορούν με ασφάλεια να επισκεφτούν τις παραλίες λουομένων είτε με τα πόδια ή με ποδήλατο, τονίζουν.

Τα έσοδα από τις δυο παραλίες λουομένων, ξεπερνούν πλέον κατά πολύ τις 200 χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο και αποτελούν σημαντική πηγή εσόδων για την Κισσόνεργα, συμβάλλοντας στην εφαρμογή του προγράμματος ανάπτυξης και υλοποίησης των έργων που προγραμματίζει η τοπική αρχή.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More