Tuesday, September 24, 2024
Home » Κυκλοφοριακή ανάσα για εκατοντάδες περίοικους και οδηγούς στη λεωφόρο Έμπας

Κυκλοφοριακή ανάσα για εκατοντάδες περίοικους και οδηγούς στη λεωφόρο Έμπας

0 comments

Μια βαθιά κυκλοφοριακή ανάσα μπορούν να απολαύσουν πλέον εκατοντάδες περίοικοι και πολύ περισσότεροι καθημερινοί διερχόμενοι αυτοκινητιστές στο σημείο της λεωφόρου Έμπας όπου κατασκευαζόταν τους τελευταίους μήνες ο νέος κυκλοφοριακός κόμβος.

Ο κυκλικός κόμβος δόθηκε στην κυκλοφορία στις 15 τρέχοντος και ήδη η κατάσταση είναι πολύ βελτιωμένη, τόσο σε επίπεδο κυκλοφορίας, όσο και σε επίπεδο ηχορύπανσης και αισθητικής εικόνας της περιοχής.

Η κατασκευή του κυκλικού κόμβου στην κεντρική λεωφόρο της Έμπας που οδηγεί προς την Τάλα, ήταν ένα χρόνιο αίτημα του Κοινοτικού Συμβουλίου Έμπας και των κατοίκων των κοινοτήτων Έμπας και Τάλας. Δημόσια Έργα και ανάδοχος εταιρεία πέτυχαν μάλιστα την ολοκλήρωση των εργασιών γρηγορότερα από ότι προέβλεπε η συμφωνία και πλέον εκτιμάται ότι πέραν των εμφανών θετικών αποτελεσμάτων στην καθημερινότητα των πολιτών της δυτικής Πάφου, θα μειωθούν τα συχνά τροχαία ατυχήματα που προηγουμένως συνέβαιναν λόγω της επικινδυνότητας του δρόμου.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More