Friday, September 20, 2024
Home » Δ.Σ. Πάφου: Ανακάλεσε την απόφαση απονομής στον Μενέντεζ του τίτλου Επίτιμου Δημότη

Δ.Σ. Πάφου: Ανακάλεσε την απόφαση απονομής στον Μενέντεζ του τίτλου Επίτιμου Δημότη

0 comments

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου αποφάσισε ομόφωνα όπως ανακαλέσει την απόφαση του προηγουμένου Δημοτικού Συμβουλίου ημερομηνίας 22 Δεκεμβρίου 2022 για απονομή του τίτλου του Επίτιμου Δημότη και του Χρυσού Κλειδιού της Πόλης της Πάφου στον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, Robert Menendez.

Η απόφαση λήφθηκε υπό το φως του γεγονότος ότι Δικαστήριο των ΗΠΑ έκρινε στις 16 Ιουλίου ένοχο τον κ. Menendez και στις 16 κατηγορίες που αντιμετώπιζε στη δίκη για διαφθορά.

Το Συμβούλιο έλαβε καθοριστικά υπόψη για τη λήψη της απόφασής του το γεγονός ότι ο κ. Menendez βρέθηκε ένοχος για τη διάπραξη αδικημάτων που ενέχουν διαφθορά κατά την εκτέλεση των καθηκόντων και του έργου του ως Προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Δήμος Πάφου θεωρεί ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου συμβάλλει έμπρακτα στη δημιουργία κουλτούρας εναντίον της διαφθοράς και της διαπλοκής, πράγμα που ενισχύει τους θεσμούς της κοινωνίας και της χώρας μας.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More