Friday, September 20, 2024
Home » Δημοτική Αγορά Πάφου: Κατασκευή στεγάστρων σκίασης ανοικτών χώρων

Δημοτική Αγορά Πάφου: Κατασκευή στεγάστρων σκίασης ανοικτών χώρων

0 comments

Ακόμα ένα σημαντικό έργο αναβάθμισης της περιοχής της Δημοτικής Αγοράς Πάφου τέθηκε σε τροχιά υλοποίησης στην πόλη της Πάφου με την υπογραφή στο Δημοτικό Μέγαρο της σύμβασης με ανάδοχο εταιρεία για την ανέγερση μεταλλικού στεγάστρου για την πλήρη κάλυψη της περιοχής της Λαϊκής Γειτονιάς και πιο συγκεκριμένα των οδών Τράπεζας Κύπρου, Αγοράς, Νικολαΐδη, Μιαούλη και μέρους της Κυριάκου Μαύρου.

Με την σύμβαση αυτή ο Δήμος Πάφου στοχεύει στην ενίσχυση της εμπορικότητας της περιοχής καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, τόσο τους θερινούς όσο και τους χειμερινούς μήνες, δημιουργώντας ένα πιο ελκυστικό περιβάλλον για τις επιχειρήσεις, προσελκύοντας περισσότερους επισκέπτες και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Το συνολικό ποσό της σύμβασης ανέρχεται σε 994 χιλιάδες ευρώ περίπου. Η διάρκεια εκτέλεσης του έργου είναι οκτώ μήνες από την ημερομηνία έναρξης του.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More