Friday, September 27, 2024
Home » Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ επισκέφθηκε το αεροδρόμιο Πάφου

Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ επισκέφθηκε το αεροδρόμιο Πάφου

0 comments

Επίσκεψη στο Αεροδρόμιο Πάφου πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής Πάφου του ΑΚΕΛ, Βαλεντίνος Φακοντής, μαζί με τον Επαρχιακό Γραμματέα της ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ και τη Μαρία Ιωαννίδου, μέλος της Ε.Ε. ΑΚΕΛ Πάφου.

Κατά την επίσκεψη, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με λειτουργούς του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας, τον επικεφαλής Επιχειρήσεων Αεροδρομίου Πάφου και αλλά διευθυντικά στελέχη της εταιρείας Hermes, καθώς και εργαζόμενους στις εταιρείες εξυπηρέτησης εδάφους του αεροδρομίου.

Τα σοβαρότερα προβλήματα που εντοπίζονται, δήλωσε ο κ. Φακοντής, αφορούν στις κτηριακές εγκαταστάσεις του αεροδρομίου, αλλά και στην υποστελέχωση ορισμένων τμημάτων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο. Η επέκταση των κτηριακών υποδομών του αεροδρομίου της Πάφου είναι επιβεβλημένη, όσο ποτέ προηγουμένως, αφού εδώ και πέντε χρόνια σημειώνεται ρεκόρ αφίξεων, επισημαίνει.

Σε σχέση με τα δύο σημαντικότερα αιτήματα που τίθενται εδώ και αρκετό καιρό από πλευράς των εργαζομένων στο αεροδρόμιο και αφορούν στην ανάγκη δημιουργίας ενός νέου, κοινού χώρου (καντίνας), εύκολα προσβάσιμου και αναβαθμισμένου, και στη δημιουργία νέου σημείου εισόδου/ εξόδου προς το χώρο εργασίας τους, το οποίο θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση, ο Βαλεντίνος Φακοντής, είπε ότι ξεκίνησαν να λαμβάνονται κάποια μέτρα από τη διαχειρίστρια εταιρεία, ενώ αναμένεται η οριστική επίλυση τους στους επόμενους μήνες.

Θα παρακολουθούμε τα ζητήματα που προκύπτουν και θα παρεμβαίνουμε εκεί και όπου μπορεί, με στόχο την ομαλή λειτουργία του αεροδρομίου Πάφου, αλλά και τη διασφάλιση της ασφάλειας και υγείας του προσωπικού και του επιβατικού κοινού, κατέληξε ο βουλευτής Πάφου.

Πηγή: Philenews

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise