Saturday, September 21, 2024
Home » Έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε υπεραγορά

Έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε υπεραγορά

0 comments

Αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς της Πάφου τυλίχθηκε στις φλόγες τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Όπως διαπιστώθηκε από τις πρώτες εξετάσεις ηφωτιά τέθηκε κακόβουλα και έχουν αρχίσει οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών και διασαφήνιση των κινήτρων τους.

Το αυτοκίνητο ανήκει όπως προκύπτει σε 33χρονο αλλοδαπό κάτοικο Πάφου. Ο ιδιοκτήτης εντοπίστηκε από την Αστυνομία και ανέφερε ότι στάθμευσε το όχημα του από χθες στη συγκεκριμένη περιοχήλόγω μηχανικής βλάβης. Ανέφερε επίσης ότι δεν μπορεί να σκεφτεί ποιος ή για ποιο λόγο προχώρησε στον εμπρησμό.

Από την φωτιά το αυτοκίνητο, τύπου σαλούν, υπέστη εκτεταμένες ζημιές πριν η πυρκαγιά κατασβεστεί από την Πυροσβεστική που κλήθηκε στη σκηνή από περίοικους. Με την κατάσβεση της φωτιάς άρχισαν οι έρευνες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας για τα αίτια που την προκάλεσαν. Από τα πρώτα τεκμήρια που εντοπίστηκαν στη σκηνή, οι αρμόδιοι κάνουν λόγο για κακόβουλη πράξη.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More